čtvrtek 6. prosince 2007

Mikuláš!

Jeden zhulenej pán, začal kdysi rozdávat svoje věci. Bylo to od něj moc pěkný a na základě tohoto vznikla idea kolektivního vlastnictví. Tak nějak začíná pohádka o Mikulášovi :-) i když pámbíčkáři by řekli, že všechny ty pohádky se staly, protože je to napsaný v nejslavnější pohádkový knížce - Bibli.
Letošní svátek byl tradičně poznamenán tisícihlavým davem na Svoboďáku, nastupující nákupní horečkou a pumpováním hektolitrů medoviny do útrob lidí, aby se z tý horečky nezcvokli.
Pro mě znamenal tento den hlavně párty na výstavišti, kde nám pěkně poděkovali za naši usilovnou práci a nakrmili nás kaprem a salátem.

S (-pp-) jsme podiskutovali o zpocených portugalských trockistkách, který si na nějakým kempu utíraly pot z čela tričkama, pod kterýma neměly podprsenky a zanadávali na politiku, načež jsem odcházeli napakovaní dárkama pro celou redakci (svoje jsem rozdal těm, na který nezbylo).

V redakci jsem udělal (-nel-) a (-hrd-) portrétku s rámečkem, kterej byl mezi dárkama z BVV. Nejlepší dárek ale dostal šéf, kterej začal najednou běhat po šokujícím zjištění, že má v kukani pytel uhlí! Pak mu ale došlo, že při zvyšujících se cenách je takovej pytel uhlí lepší dárek, než nějaká plesnivá polská čokoláda a měl radost.

Žádné komentáře: